Certp igen !

Grattis Kerstin o Sparris som lyckades med certp trots bakspår !

Läste en otäck artikel i Svensk Jakt om Dvärgbandmasken, det gäller inte bara att hålla god hygien själv utan även att hålla hundarna rena o maskfria. Avmaskning av jakthundar var 6:e vecka, grythundar schamponeras efter varje jakt och man ska se till att hundarna inte rullar sig i spillning....eller sätter i sig sork eller möss.....(även kattskit då kanske ?) Hujedamej !

Lilla Troja äter o växer, ett riktigt litet troll är hon. "Lekparken" som husse gjort åt henne på baksidan är helkul (se bilderna), det är bara det att det eg är en byggarbetsplats inför gjutning av garagegolv..........

Med Hexa funkar ingenting så hon får invänta sitt löp i lugn o ro, Bitch är satt i träning efter antibiotikabehandlingarna och Solo tränar på sitt vis.

Laika är skendräktig och fruktansvärt kelsjuk, hon bara älskar valpen medan Fixa hatar henne och Bettan har blandade känslor eftersom Troja är ganska burdus, behöver fostras men samtidigt är så himla kul att leka med.
På torsdag blir det grytträning igen, då kommer även syrran Mimmi för första gången.
Annars är det mycket med jobb, trädgård och föreningsarbete. Johan har lagt upp och dömt på sektionens inofficiella prov och det är en hel del förberedningar för B-provet i Juli. Vill du vara funktionär så hör av dig !