Lite av varje




"Lille" Solo fick gå som ordinarie apportör igår då Bitch har annat uppdrag. Han tog bl.a en tur där marken ansågs vara avsökt men kom inte på inkallning, gissa varför ? Full jakt på en skammad and i dammen, husse fick hjälpa till med bössan, - sen var Solo klar,mamma upp i dan :-)
 Han går fint o stabilt vid sidan på fältfågeljakten,är lugn o stilla vid skott och fallande fågel husse är helnöjd,och där har nog Connor en del inflytande.

Det var lite roligt för mannen som äger jakterna där jag och Hexa apporterar hade köpt en jakt och gick fram till Johan och frågade var frugan med den där "extra duktiga" hunden var,henne dom alltid kallar på när det blir tufft. Sånt värmer, och Hexa ÄR duktig.
Johan blev inbjuden som skytt på A-provet nästa helg.


Bitch verkar stormtrivas med sällskapet i Uppland och springer i förväg för att uppfodrande vänta på att Killen ska komma ut. De har parat sig varje dag sedan hon anlände så hittills bådar det gott.
Ett stort tack för att ni tror på detta och låter oss använda Killen, trots att ni tänkt vänta med avelsdebuten, ett särskilt stort tack till Cilla som fixar hela baletten ensam då Lasse har domaruppdrag.

Fixa har sprängt räv i dag.
 Då Johan glömt spadegräv hemma fick jaktkamraten passa grytet och missade räven när den kom ut varpå hans stövare körde ner den i nästa.
 Det blev i allafall  1-0 till Fixa som nu är i duschen.

Själv har jag "bott" på jobbet hela helgen :-(